Wintersport Ischgl

Wintersport Ischgl

Meer dan 200 kilometer pisten en meer dan 40 moderne liften. In Ischgl is wintersport tot op groot niveau verheven, en het is dan ook één van de grootse skigebieden van Oostenrijk. Je kunt hier ook heerlijk wandelen. Veel mensen boeken daarom hier een wintersport vakantie met de hond.

tui wintersport banner

Bovendien kan je zonder veel moeite het belastingvrije Samnaun inskiën, en daar nog even naar hartelust inkopen doen zoals bijvoorbeeld drank en sigaretten. Ischgl is belangrijk voor de hele wintersport Oostenrijk.

820 – 2.200 meter
Sleeplift Stoeltjeslift Kabelbaan Grote Gondel
11 25 2 3

Pisten

blauw - makkelijke piste 38 km
rood - middelzware piste 132 km
zwart - moeilijke piste 48 km
Totaal 218 km

 

WintersportIschgl

Wintersport in Ischgl is leuk, erg gezellig en zeker ook familievriendelijk. Daarbij komt nog eens, dat Ischgl één van de betere gebieden is als het gaat om ‘feesten’ en Après Ski, waarvan zelfs de Oostenrijkse televisie regelmatig verslag doet, en wat een internationaal publiek trekt.

Legendarisch zijn de opening en de afsluiting van het skiseizoen ieder jaar, met de fameuze Top of the Mountain concerten.

Kosten nog moeite worden gespaard, om de beste popgroepen en artiesten naar Ischgl te halen, om op gepast wijze te vieren dat er weer geskied kan worden, of juist om het winterseizoen vaarwel te zeggen.

Openingstijden

Eind november tot begin mei.

Zomeropening (geen sneeuw!).
half juni tot half oktober.

Ideaal voor een gezinsvakantie

Ischgl is een uniek skigebied. Pisten en activiteiten voor alle gezinsleden, en goede sociale en facilitaire voorzieningen zoals je niet snel zult tegenkomen in andere skigebieden.

Door de hoge ligging, tussen 2.000 en 2.872 meter, uitermate sneeuwzeker zodat ook in minder goede winters in Ischgl optimaal valt te genieten van een mooie witte deken op zeer goed geprepareerde pisten. Kijk ook eens naar de Landal Ski Life parken in Oostenrijk. Ideaal voor een wintersport vakantie Oostenrijk met het gezin en/of huisdieren.

Snowboarden

Op de Idalp ligt een uniek funpark, dat continu wordt aangepast en verbeterd.

Het Xperia Ischgl Snowpark is ontworpen door Klaus Marko, en is zonder twijfel een el dorado voor alle snowboarders en freestyler.

Wintersport in Ischgl is een garantie voor de perfecte wintersport, en zonder enige twijfel absoluut aan te bevelen!

[wp_ad_camp_1]

sunweb lastminutes banner

Panoramaischglsamnaun